joi, 30 aprilie 2009

Jungla

A oprit, ma ridic de pe banca si incep sa urc treptele acelea murdare de invidia, egoismul si durerea tuturor persoanelor ce le-au atins vreodata.Mirosul ar lovi frontal orice vietate, insa eu m-am acomodat, ce m-ar mai putea uimi dupa atatea drumuri, ne urcam in troleu ca fiinte umane si ajungem animale ce isi disputa teritoriul.
Ma asez, asa cum speram, la geam. Ele, cele din colt, cu pielea zbarcita si privirea inecata in ignoranta, imi analizeaza hainele, dupa care trec la chip, care spre deosebire de al lor nu este patat de fard.
Un ranjet ca cel al unui leu la vanatoare imi ascute trasaturile atunci cand ma uit in ochii lor, si ele incep a comenta. Nu le aud, nu ma intereseaza decat muzica ce curge prin castile uzate. Insa este interesant sa observ cum se strofoaca mintile lor indoctrinate, asupra noilor generatii.
Ipocrizia...

2 comentarii:

  1. ador stilul in care scrii...atat de original...atat de caracteristic, atat de tu. Da sunt de acord...babele alea cretine necesita putina bataie...sau au nevoie sa le zica cineva in fata cat de frustrate sunt:D...ce zici iesim amandoua stai aman3 ca o luam si pe mada si le luam la misto p babele rujate care habar n-au cand sa isi tina gura?.....stai nu e o intrebare e o afirmatie:D;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant si foarte adevatar...mai astept sa mai scrii ceva ca nu ai mai postat nimic in ultimul timp :P

    RăspundețiȘtergere